Tinustechniek; Premium Volvo Upgrades   slogan tinustechniek

  Home
  Produkten
       Ophanging
       PU bussen
       Uitlaten
       Motortoebehoren
       Motordelen
       Aandrijving
       Specials
       Diversen
       Tools
       !! Opruiming !!

  Artikelen

  Contact
  Partners
    Hot-Spark
    Advanced Performance Parts
    Tinustuning
    Tinustussengas

Ophanging

Ter verbetering van de ophanging zijn de volgende upgrades voorradig. Standaard en orginele delen zijn eveneens leverbaar (alle prijzen reeds inclusief 21% btw).Schokdempers: Bilstein     

klik ter vergroting Voor een goede, stabiele en veilige wegligging is het van belang een goede schokdemper toe te passen. De Bilstein Comfort Sport gas-schokdempers kunnen een wielbeweging vanaf 2mm (!) opvangen en kunnen daardoor een comfortabele demping combineren met een zeer stabiele wegligging. Door de hoogwaardige kwaliteit, zijn deze dempers vrijwel onverwoestbaar.
Leverbaar voor PV, p1800 en Amazon sedan/combi, 140, 240.


Stabilisatorstang kit vooras, 22/25/28 mm (keuze afhankelijk van model)     

klik ter vergroting De nummer 1 upgrade voor een betere en veiligere wegligging: De verzwaarde stabilisatorstangkit. Een upgrade die eigenlijk iedereen zou moeten hebben. Zijwindgevoeligheid, bochtengedrag en veiligheid worden hiermee sterk verbeterd, zonder ook maar iets in te hoeven leveren aan rijcomfort. De verzwaarde stabilisatorstangen zorgen voor veel minder overhellen en een strakkere stuurrespons. Een echte aanrader voor elk model (semi-)klassieke Volvo! Inclusief PU ophangbussen.


Verzwaarde stabilisatorstangen set compleet    

klik ter vergroting Door in combinatie met een verzwaarde voor-stabilisatorstang, tevens een stabilisatorstang op de achteras te monteren, kan de wegligging nóg verder verbeterd worden. Eenmaal gemonteerd, zul je verbaasd staan hoe je klassieke Volvo verbeterd is. Inclusief bevestingsmaterialen en PU ophangbussen.


Verlagingsveren , 30mm en 40mm      

klik ter vergroting Voor de liefhebbers van een verlaagde auto zijn verlagingsveren voorradig. Hiermee kan de auto verlaagd worden, waarbij gekozen kan worden tussen 30 en 40mm verlaging. De veren zijn rondom progressief uitgevoerd, waardoor de verlaagde ophanging geheel comfortabel blijft. Daarbij wordt het bochtengedrag verbeterd doordat zwaartepunt lager komt te zitten, en de auto minder neiging heeft tot overhellen. In sommige gevallen beschikbaar in verschillende hoogtes of stijfheden.

Voor Belgie ook leverbaar met GOCA attest. Zodat u legaal met deze veren rond kunt rijden.


Veerpoot verstevigingsplaat , 200-serie     

klik ter vergroting Waar de (iets stugger geveerde) 240 GT-modellen deze plaats reeds af-fabriek bezitten, is deze verstevigingsplaat een goede aanvulling voor overbrenging van de veerkrachten naar het chassis. Wordt geplaatst tussen het chassis en de veerschotel om de krachten over een groter oppervlak te verdelen.


Veerpootbrug , 200-serie     

klik ter vergroting Verstelbare veerpootbrug. Verbindt de bovenzijde van de veerpoten met elkaar. Zijdelingse bewegingen wordt opgeheven doordat de krachten doorgegeven worden. Geeft meer stijfheid aan het chassis. Aan te bevelen bij zwaar gebruik zoals rally's of bij toepassing van verlaagde veren eventueel in combinatie met een verzwaarde stabilisatiestangkit.


Minilite lichtmetalen velgen     

klik ter vergroting Voor extra stabiel bochtgedrag en een mooi sportief uiterlijk voor de klassiekers zijn de orginele lichtmetalen Minilite velgen leverbaar. Deze zeer nette velgen zijn leverbaar in verschillende breedtes, met 5,5 of 6,0 inch als gebruikelijke breedtemaat met de juiste offset voor uw klassieke Volvo. Zeer geschikt voor 185 en 195 banden. Complete set inclusief verchroomde naafdoppen en verchroomde, dichte wielmoeren al vanaf 745,-


Wielspacers     

klik ter vergroting Bij gebruik van brede velgen en/of banden kan een spoorverbreder nodig zijn. Ook voor een extra breed uiterlijk kunnen spacers gebruikt worden. Beschikbaar in verschillende diktes, materialen, maten en uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden.Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustechniek.nl

Website and contents © Copyright Tinustechniek 2011.